Cégünkről

Üdvözlünk minden kedves látogatót, az Airsoftservice weboldalán!

 

Cégünk fő profilja airsoft légfegyverek szervizelése és karbantartása, de a sportszerek javítása mellett airszoft találkozók szervezésével is foglalkozunk. Műhelymunkákat budapesti telephelyünkön (volt Ikarus gyár 33-as csarnoka) rövid határidőn belül teljes körű garanciával, kedvező árakon vállaljuk. Az elmúlt években vállalkozásunk komoly gépparkkal bővült, mely lényegesen több lehetőséget és magasabb minőséget kínál a megrendelő számára. A jó felszereltségnek köszönhetően egyedi fém illetve fa alkatrészek legyártásában is nagy előrelépés történt így akár teljesen egyedi személyre szabott fegyver elkészítése is megvalósítható.

 

Weboldalunk megújulásával szeretnénk ha az általunk elvégzett fegyverek szervizelése védhetőbbé válna. Visszajelzéseket kaptunk, hogy a nem hozzánk leadott airsoft fegyvereket a mi nevünkkel fémjelezve próbálják hatékonyabban eladni.

Ezért szeretnénk elsőként Magyarországon bevezetni:

  • Szervízlap

A nálunk szervizelt összes fegyver szöveges és fényképes szervízlapja a regisztrált felhasználók számara. Ennek célja a rosszindulatú és negatív visszaélések megszüntetése.

Megjegyzés: csak regisztrált felhasználóknak érhető el ez a funkció.

  • Időpont foglalás

Továbbá mivel azon kevés hivatalosan dolgozó szervizesek közé tartozunk, szertnénk lehetőséget biztosítani, egy előre egyeztetett időpontban a szervizelt fegyver megvárására. Ezt az egyre növekvő szerviz igényt, az időpont foglalás képre történő kattintással érhető el.

Megjegyzés: A naptárban csak jóváhagyás után jelenik meg a foglalt időpont és csak regisztrált felhasználók foglalhatnak időpontot!

  • Szervízkönyv

A Szervízkönyv fülön azon fegyverek listája található, amelyeket az AirsoftService hozott forgalomba vagy javította.

Megjegyzés: Csak a szervíz által kiadott egyedi azonosító számokra lehet keresni!

  • Kezdőlap

A kezdőlapon új és friss híreket lehet olvasni az Airsoft világából.

Bejelentkezés

My status